Skyperådgivning

Rådgivning via Skype
Jag har en bred kunskap inom många områden i musikbranschen. Om ni tittar på MT Music Production Allmän info hittar ni info om vad jag arbetar med och vilka områden jag kan ge rådgivning inom. Rådgivning via Skype är ett funktionellt, smidigt och tidseffektivt alternativ till ett fysiskt möte då jag utför en stor del av arbetet före själva samtalet och du inte behöver resa för att ta del av mina tjänster. Du kan befinna dig varsomhelst förutsatt du har en bra internetuppkoppling. Det går bra att skypa via dator, mobiltelefon och surfplatta. Det är inget krav att du har kamera men jag föredrar det då jag gärna ser den jag pratar med.

Så här går det till hos mig
Här får du veta hur en rådgivning går till, hur du förbereder dig, vad det kostar och hur du bokar eller avbokar din tid. Kort sagt – här står allt du behöver veta inför en session hos mig! Har du några övriga frågor kan du kontakta mig på info@mattiastornell.se
När du har betalat din faktura skickar jag ett frågeformulär som ger mig grundinformationen som jag behöver för att kunna lägga upp vårt samtal på bästa sätt baserat på dina behov. Har du frågor utöver mitt formulär kommer du självklart kunna komplettera med dem. Vi håller rådgivningen över skype. Jag tar anteckningar under tiden och skickar över ett sammandrag efter genomförd rådgivning. Har du några frågor som jag inte kan besvara under rådgivningen kollar jag upp dem och skickar svaren på dem tillsammans med sammanfattningen av rådgivningen.
Jag säger till innan tiden är på väg att ta slut så vi hinner avrunda med de viktigaste frågor. Om vi inte hinner klart på den utsatta tiden går det självklart bra att boka ytterligare konsultationstid som du då får till reducerat pris.
Den första rådgivningen är antingen en eller två timmar lång. Mitt förarbete inför samtalet ingår självklart i priset!
Priset är:
1 timme 1000:- inkl. moms.
2 timmar 1,600:- inkl. moms.

Framtida rådgivningar med uppföljning av redan startade ärenden kostar 700:- inkl. moms per timme.

Om ni har större ärenden eller flera ärenden som ni behöver hjälp med kan ni fråga om större mängdrabatter på längre sessioner.

Det här behöver du för att kunna skypa
Ladda ner Skype gratis till din telefon, dator eller surfplatta på www.skype.com/sv. När du har testat att din utrustning fungerar och vi har bytt kontaktuppgifter med varandra är det sedan fritt fram att skypa kostnadsfritt över hela världen.
Du behöver ha högtalare och mikrofon i din dator. Har du inte det kan du köpa ett enkelt headset och koppla in i stället. Det är inget krav att du har kamera men jag föredrar det då jag gärna ser den jag pratar med.

Känner du dig osäker på hur du ska använda Skype?
Vi kan boka ett provsamtal någon dag före vår bokade session så att du kan kontrollera att allt fungerar. Det tar bara ett par minuter och kostar inget.
Frågor mellan sessionerna
Jag har kontakt med väldigt många människor i mitt arbete. För att jag ska ha tid och kraft att fortsätta utöva mitt yrke kan jag därför inte svara på frågor mellan våra sessioner. Ett tips är att du i första hand söker svaren i sammanfattningsmailet jag skickade dig efter din rådgivning. Hittar du inte svaren där ber jag dig respektfullt att spara dina frågor till en extra skypesession där vi går igenom dessa.

 

Bokning, betalning, avbokning, ombokning och missad session
Min målsättning är att kunna hjälpa så många som möjligt och mina möjligheter att utföra konsultationer är begränsade till vissa dagar och tider. Därför är det viktigt att jag kan planera mitt arbete ändamålsenligt.
Förutom den tid jag avsätter under vår session gör jag även ett förberedande arbete för att vår gemensamma tid ska bli så effektiv som möjligt. Jag vill därför be dig att vara seriös både när du bokar och avbokar sessioner.
För att förebygga att detta inträffar tillämpar jag därför strikt nedanstående villkor:
Boka tid:
 Maila mig på info@mattiastornell.se för att få förslag på dagar och tider för rådgivningen, ange även om du tänkt boka en eller två timmar. Ange även kort vad ditt ärende handlar om så jag vet att jag verkligen kan hjälpa dig med det du funderar på så vi inte bokar in en rådgivning i onödan.
Betalning: Du betalar i förskott mot faktura som jag mejlar till dig i samband med din bokningsbekräftelse. Jag bifogar även andra betalningsalternativ i bekräftelsemailet om det är något annat alternativ du föredrar.
Bokningsvillkor:
 Avbokningar ska ske absolut senast 24 timmar innan den bokade tiden, självklart helst så långt innan som möjligt. Ingen återbetalning görs för missade rådgivningar eller sena avbokningar.
Så här avbokar och ombokar du din tid: 
Mejla mig din avbokning/ombokning eller lämna ett meddelande på skypechatten (det sistnämnda förutsätter att vi redan har bytt kontaktuppgifter med varandra).

Bli den första som kommenterar. Var inte blyg.

Blanda dig i diskussionen

Du får använda dessa HTML-taggar och -attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>